Vítejte v diskusním fóru Hovawart klubu ČR. Toto fórum je určeno pro všechny členy Hovawart klubu ČR. Zeptejte se majitelů a chovatelů hovawartů na to, co Vás zajímá! Diskusní fórum zřídil Výbor Hwk ČR, aby zvýšil informovanost a podpořil diskuze členů klubu.
Přihlásit se můžete svým uživatelským jménem a heslem, které Vám bylo zasláno poštou. Budete mít možnost číst a přispívat do diskuse členů Hovawart klubu ČR. Před vstupem do fóra si prosím přečtete Pravidla.
|
diskuse.hovawart.cz diskusní fórum Hovawart klubu ČR
Admin diskusního fóra: Martin Vokurka, forum@hovawart.cz
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
homolkova_barbora
|
Zaslal: st únor 17, 2010 12:46 pm Předmět: Tip na ten správný vysavač |
|
|
Zdravím všechny, mám trochu legrační dotaz. Nemáte někdo doporučení na vysavač na koberce, který si poradí s hovawartím línáním v bytě? Pár se jich už u nás vystřídalo, ale stále to není to ono, denně hodina, každý kus koberce třikrát (někdy i na kolenou), obden čištění ucpaných filtrů... Budu ráda za každý tip a zkušenost. Díky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
peclova_jana
|
Zaslal: po únor 22, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den p. Homolková,
takový vysavač asi neexistuje-možná že ano-???-mně se nejvíc osvědčil tento postup:vysavač sáčkový s příkonem1600W,sací výkon 320W,s rotačním kartáčem,který dá taky dost práce ho vyčistit od namotaných dlouhých chlupů.
Po vyluxování zakleknout, stále vlhkým rejžákem krouživým pohybem se zbylé chlupy krásně odstraní.Potom opět přeluxovat.
Jiný způsob čištění neznám. Co bychom ale pro své miláčky "neudělali".
A to jsou moje"holky"celoročně venku,jen někdy přespávají na chodbě a přesto se chlupy nanesou všude.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
homolkova_barbora
|
Zaslal: po únor 22, 2010 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Děkuji moc za odpověď. Takhle nějak podobně u nás úklid probíhá a při línání je denní luxování peklo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rihova_lenka
|
Zaslal: so březen 27, 2010 7:28 pm Předmět: Re: Tip na ten správný vysavač |
|
|
| homolkova_barbora napsal: | Zdravím všechny, mám trochu legrační dotaz. Nemáte někdo doporučení na vysavač na koberce, který si poradí s hovawartím línáním v bytě? Pár se jich už u nás vystřídalo, ale stále to není to ono, denně hodina, každý kus koberce třikrát (někdy i na kolenou), obden čištění ucpaných filtrů... Budu ráda za každý tip a zkušenost. Díky.  |
Dobrý večer, musím říct, že my jsme koupili tento http://www.1nakup.cz/bila-technika/bsg-72225-vysavac-bosch/ a jsme spokojeni. Mohu doporučit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
baudysova_jana
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|